Innovatív energiamenedzsment rendszerek

Mesterséges intelligencia alkalmazásával


Lépjen a fejlődés
útjára az AVReporter energiamenedzsment szoftverrel!

2006 környékén egyre nagyobb igény mutatkozott a termelő vállalatok és épület- komplexumok részéről az energiamenedzsment rendszerek alkalmazása iránt. A cégek életében központi témává vált, hogyan lehetne az energiafelhasználás csökkentésével többet spórolni, hatékonyságot növelni, közben a környezetre is jobban odafigyelni.

A KONsys Kft. egy folyamatosan megújuló, a társadalmi változásokra időben, professzionális módszerekkel reagáló cég. Ezért az egyre élesebben kirajzolódó igény felismerését követően szakértő csapatunk megalkotta az AVReporter energiamenedzsment szoftvert, mely az energiafelhasználás monitorozását, a valós idejű energiaadatok pontos meghatározását és átfogó elemzését teszi lehetővé.

Napjainkban ez a fejlesztés talán minden eddiginél aktuálisabb, hiszen az egekbe szökő energiaárak monitorozása, majd minimalizálása olyan eszköz lehet, mely néhány cég esetében a fennmaradást teszi lehetővé.

Egy csepp energia se vesszen kárba!

A beépített riportkészítő modul segítségével feltérképezheti a teljes energiaelosztási láncot az egyes berendezések szintjétől a telephely egészéig. A mérőeszközökből kiolvasott adatok és azok feldolgozása segít a hatékonyabb tervezésben, az energiafelhasználás minimalizálását elősegítő intézkedések bevezetésében.

Segítse cége működését, miközben óvja a környezetet!

Jelen társadalmunk egyik égető problémája a magas energiaárak mellett, a környezetszennyezés, a cégek karbonlábnyomának növekedése. Az általunk fejlesztett energiamenedzsment szoftver ennek csökkentésében is fontos szerepet játszik. Hiszen, ha sikerül minimalizálni az energiafelhasználást, úgy egy hatalmas lépést teszünk a környezetünk védelme érdekében is. Szoftverünkkel így nem csupán cége hatékonyságát növelheti, de a környezetre is jótékony hatással lehet, ezzel hozzájárul a gazdaság hosszú távon fenntartható működéséhez. 


A KONsys Kft. figyeli a változó társadalmi, gazdasági igényeket, hogy azonnal és könnyen alkalmazható módszerekkel tudjon azokra reagálni. Célunk, hogy az AVReporter szoftver folyamatos fejlesztésével olyan hasznos és felhasználóbarát eszközt tegyünk elérhetővé Partnereink számára, amellyel a költséghatékony energia üzemeltetés új szintjét érhetik el.