AVReporter logo

Innovatív eszköz az energiahatékonyságra, energiamegtakarításhozHATÉKONYSÁG

Tudjon meg többet vállalata energiafelhasználásáról!

Sosem volt még ilyen létfontosságú a költségoptimalizálás. Ezért elengedhetetlen, hogy betekintést nyerjünk az energiafelhasználási statisztikákba és hatékonyan kezeljük az energiaforrásokat.

Szerezzen átfogó képet vállalata energiahasználatáról!

 

AVReporter  energiamenedzsment szoftvert a KONsys tapasztalt szakértői csapata hozta létre. Szoftvermérnökök, energetikai szakértők és képzett auditorok közös munkájának eredményeként,  rendszerünkkel pontos információt kap vállalata energiafelhasználásáról.

 

Villámgyors rendszer

Az optimalizált adatbázis struktúra révén a végfelhasználó gyorsan le tudja kérdezni a tárolt adatokat és rövid időn belül lehetséges nagy mennyiségű információ feldolgozása is.

Több nyelvű szoftver

A különböző nyelvek között a szoftver futása közben egyszerűen menüből lehet választani.

Az Ön vállalatához igazodó rendszer

Az AVReporter egy átfogó energia menedzsment riportáló rendszer, ugyanakkor megvan benne a rugalmasság is, mind műszakilag, mind kereskedelmi szempontból a mindenkori igényekhez alakítható.

Megbízható támogató csapat

Az AVReporter szoftvert folyamatosan fejlesztjük a legújabb IT követelmények szerinti elvárásoknak megfelelően és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások segítségével pedig biztosítani tudjuk az adatok lehető legmagasabb színtű rendelkezésre állását.

AVREPORTER

Vegye kezébe vállalata energiafelhasználásának irányítását!

Az AVReporter 6.0  valós idejű adataival könnyedén áttekintheti energiafogyasztását, csökkentheti kiadásait és így javíthatja operatív teljesítményét.

A gyártósorok kihasználtságának valós idejű monitorozása lehetővé teszi az energiaadatok pontos meghatározását és átfogó elemzését.

Teljes körű betekintést biztosít az energiafelhasználásba, az egész üzemtől kezdve az az egyes fogyasztókig.

Csökkenti az elektromos energia költségeit azzal, hogy időben cselekszik a túlzott energiafelhasználás és a működési anomáliák észlelésekor.

Minimalizálja a berendezések meghibásodásából fakadó üzemi állásidőt, és a költséges üzemszünetek kockázatát az előzetes elemzések és pontosan kalibrált riasztási rendszerek használatával.

Integráljuk fogyasztásmérő eszközeit (mint pl. gáz, hő, víz, légáramlás), hogy teljes képet kapjon energiafelhasználásáról.

A minimalizált energiafelhasználás csökkenti cége karbonlábnyomát, amivel hozzájárul a gazdaság fenntartható működéséhez és a környezet megóvásához.

AVREPORTER

Hogyan optimalizáljuk az
energiafelhasználást lépésről-lépésre?

Fogyasztás
pontos mérése

A pontos mérési adatok elengedhetetlenek az energiafelhasználás hatékony kezeléséhez. Az elektromos áram, gáz, hőenergia, levegőáramlás és víz fogyasztás mérése lehetővé teszik az energiaveszteség és kedvezőtlen üzemvitel felismerését.

Adatok gyűjtése és továbbítása

A műszerekből az adatokat közvetlenül az AVReporter szoftverbe továbbítjuk a későbbi elemzés és kiértékelés céljából.

Elemzés és
cselekvés

Az adatok elemzése emberi erőforrás és mesterséges intelligencia bevonásával egyaránt lehetséges.Végül akciótervet kell kidolgozni az energia hatékonyság növelésének és fenntartásának érdekében.

 

 

Meghívjuk egy rövid,
online AVReporter bemutatóra

 

Küldje el az elérhetőségeit, munkatársunk hamarosan felveszi
Önnel a kapcsolat egy időpont egyeztetésre.